Indung Berkualitas Tinggi Mutiara Inlay Bodas Marmer Daun Mosaic Pikeun Tembok

Katerangan pondok:

Kotak mosaik anu endah ieu ngagabungkeun kageulisan marmer bodas anu abadi sareng kaanggunan iridescent tina inlay mutiara.Dijieun kalayan perhatian anu cermat kana detil, unggal ubin ngagaduhan pola daun anu hipu anu nambihan sentuhan kecanggihan sareng kasenian kana témbok mana waé.


  • Model No.:WPM141
  • Pola:Waterjet
  • warna:Bodas & kulawu
  • rengse:Dipoles
  • Ngaran Bahan:Marmer Alami, Ibu Mutiara (Kerang)
  • Min.pesenan:100 sq.m (1077 sq.ft)
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Kotak mosaik anu endah ieu ngagabungkeun kageulisan marmer bodas anu abadi sareng kaanggunan iridescent tina inlay mutiara.Dijieun kalayan perhatian anu cermat kana detil, unggal ubin ngagaduhan pola daun anu hipu anu nambihan sentuhan kecanggihan sareng kasenian kana témbok mana waé.Campuran mulus tina mutiara indung sareng marmer Thassos Crystal nyiptakeun éfék visual anu pikaresepeun, ngajantenkeun ubin mosaik ieu mangrupikeun pernyataan anu leres pikeun desain interior anjeun.Ibu Berkualitas Tinggi Mutiara Inlay Bodas Marmer Daun Mosaic Pikeun Tembok nawiskeun kasaimbangan anu sampurna antara unsur alam sareng desain anu rumit.Unggal daun didamel sacara rumit, nunjukkeun kaéndahan alam marmer sareng nyayogikeun titik fokus visual.Ubin skala lauk indung-mutiara ngahiji sacara halus sareng mosaik daun marmer, hasilna komposisi anu harmonis sareng luar biasa sacara visual.Téhnik motong marmer waterjet mastikeun pola anu tepat sareng rumit, nunjukkeun kaéndahan bahan sareng nambihan sentuhan kaanggunan kana rohangan anjeun.

    Spésifikasi Produk (Parameter)

    Ngaran produk:-Kualitas luhur indung Mutiara Inlay Bodas Marmer Daun Mosaic Pikeun Tembok
    Modél No.: WPM141
    Pola: Waterjet
    Warna: Bodas & Gray
    Selesai: Digosok
    Ketebalan: 10 mm

    Seri produk

    Indung Mutiara Inlay Berkualitas Tinggi Mosaik Daun Marmer Bodas Pikeun Tembok (1)

    Modél No.: WPM141

    Warna: Bodas & Gray

    Ngaran Bahan: Thassos White Marble, Nuvolato Classico, Ibu Mutiara (Seashell)

    Modél No.: WPM128

    Warna: Héjo & Bodas

    Ngaran marmer: Thassos bodas marmer, Bardiglio Carrara marmer

    Aplikasi Produk

    Nalika ngarobih dapur anjeun janten rohangan anu bergaya sareng ngondang kalayan ubin mosaik daun batu ieu.Pasang salaku backsplash atanapi jieun témbok fitur pikeun nambihan sentuhan méwah sareng bakat artistik.Kombinasi marmer sareng indung mutiara bakal ningkatkeun suasana, janten titik fokus dapur anjeun.Upami anjeun hoyong masang ubin mosaik batu alam pikeun témbok pancuran anjeun, mosaik kembang kerang sareng waterjet marmer ieu bakal nyiptakeun sentuhan anu tenang sareng mewah kana rohangan anjeun.Sipat batu alam tina marmer jeung pangaruh shimmering tina indung mutiara bakal nyieun hiji captivating tur sayah pangalaman pancuran.The versatility sarta elegance tina High-Quality Ibu Mutiara Inlay White Marmer Daun Mosaic ngajadikeun eta cocog pikeun sagala rupa setélan komérsial.Pasang di réstoran kelas atas, hotél butik, atanapi rohangan ritel pikeun nyiptakeun suasana méwah sareng perbaikan.Desain exquisite jeung bahan kualitas luhur bakal ninggalkeun kesan langgeng dina konsumén Anjeun.

    Indung Mutiara Inlay Berkualitas Tinggi Mosaik Daun Marmer Bodas Pikeun Tembok (1)
    Indung Mutiara Inlay Berkualitas Tinggi Mosaik Daun Marmer Bodas Pikeun Tembok (1)

    Naha dipaké di dapur, kamar mandi, spasi hirup, atawa setélan komérsial, ubin mosaic ieu effortlessly ngagabungkeun kaéndahan alam marmer jeung elegance iridescent tina indung mutiara, nyieun éfék visual captivating.Angkat kaéndahan desain interior anjeun kalayan ubin mosaik anu luar biasa ieu sareng nikmati suasana anu méwah anu dibawa ka témbok anjeun.

    FAQ

    Q: Dupi indungna ubin skala lauk mutiara nyata atawa sintétik?
    A: Indung ubin skala lauk mutiara dipaké dina mosaic dijieun tina indung nyata mutiara.Éta sacara saksama sumber sareng didamel pikeun mastikeun kaéndahan alam sareng sipat iridescent, nambihan sentuhan méwah kana témbok anjeun.

    Q: Dupi mosaic ieu cocog pikeun tembok pancuran?
    A: Leres, Ibu-Kualitas Tinggi Mutiara Inlay Bodas Marmer Daun Mosaic Pikeun Tembok cocog pikeun témbok pancuran.Sipat batu alam marmer, digabungkeun jeung éfék shimmering tina indung mutiara, nyieun spasi pancuran mewah tur captivating.

    Q: Naha mosaik ieu tiasa dianggo dina rohangan komérsial?
    A: YCertainly, Ibu-Quality High Mutiara Inlay White Marmer Daun Mosaic Pikeun Tembok cocog pikeun sagala rupa aplikasi komérsial.Naha éta di réstoran kelas atas, hotél, atanapi rohangan ritel, ubin mosaik ieu nambihan sentuhan méwah sareng kecanggihan, nyésakeun kesan anu langgeng pikeun para nasabah.

    Q: Naha Marmer Daun Mosaic tiasa dianggo pikeun témbok dapur?
    A: The High-Quality Ibu Mutiara Inlay White Marmer Daun Mosaic Pikeun Tembok mangrupa pilihan alus teuing pikeun tembok dapur.Bahan kualitas luhur sareng pola daun anu rumit nambihan sentuhan kaanggunan sareng kecanggihan kana rohangan dapur anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami