Mésér Kabut Chain Link Batu Mosaic Lantai Sareng Tembok Tembok Dijieun Di Cina

Katerangan pondok:

Perusahaan kami dipikanyaho pikeun komitmenna kana kualitas, karajinan, sareng perhatian kana detil.Unggal Kabut Chain Patalina Batu Mosaic Tile ieu meticulously crafted sarta inspected pikeun mastikeun standar pangluhurna anu patepung, éta téh surat wasiat kana kumawula urang jeung produk urang bakal ngaleuwihan ekspektasi customer urang.


  • Model No.:WPM113B
  • Pola:Karanjang anyaman
  • warna:Bodas & Gray Gray
  • rengse:Dipoles
  • Ngaran Bahan::Marmer Alam
  • Min.pesenan::100 sq.m (1077 sq.ft)
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    The Fog Chain Link Stone Mosaic Tile didamel kalayan presisi sareng perhatian kana detil.Unggal potongan batu ngawangun inten rectangular leutik dipilih sacara saksama sareng disusun pikeun nyiptakeun pola tautan ranté anu unik.Palet warna kabut nambihan sentuhan katenangan sareng kecanggihan, janten pilihan anu serbaguna pikeun sababaraha gaya desain, ti kontemporer dugi ka tradisional.Batu alam anu dianggo dina ubin mosaik nyaéta kualitas luhur, mastikeun daya tahan sareng umur panjang.Variasi tékstur sareng warna batu nambihan jero sareng minat visual kana ubin, janten titik fokus anu pikaresepeun dina rohangan naon waé.Salaku tambahan, konstruksi batu alam nambihan rasa kaaslian sareng kaéndahan organik kana ubin, ngajantenkeun unggal potongan unik.produk ieu proudly ditawarkeun ku parusahaan marmer mosaic reputable, WANPO, di Cina.Pausahaan dipikanyaho pikeun komitmenna kana kualitas, karajinan, sareng perhatian kana detil.Unggal ubin didamel sacara cermat sareng dipariksa pikeun mastikeun standar anu paling luhur.The Fog Chain Link Stone Mosaic Tile mangrupikeun bukti dedikasi perusahaan pikeun nganteurkeun produk luar biasa anu ngaleuwihan ekspektasi pelanggan.

    Spésifikasi Produk (Parameter)

    Ngaran produk: Mésér Kabut Chain Patalina Batu Mosaic lanté Jeung Tembok Genténg Dijieun Di Cina
    Modél No.: WPM113B
    Pola: Basketweave
    Warna: Bodas & Light Gray
    Selesai: Digosok
    Ketebalan: 10mm

    Seri produk

    Mésér Kabut Chain Link Batu Mosaic Lantai Sareng Tembok Tembok Dijieun Di Cina

    Modél No.: WPM113B

    Warna: Bodas & Light Gray

    Ngaran bahan: Wétan bodas marmer, Italia Gray marmer

    Gaya Anyar Marmer Kayu Sareng Tali Ninun Bodas Mosaic Genteng Pikeun Tembok (1)

    Modél No.: WPM112

    Warna: Bodas & Kayu

    Ngaran bahan: Kayu Marmer Bodas, Thassos Kristal Marmer

    Hot-sale Hiasan Batu Knot Tenun Desain Gray Jeung Bodas Mosaic Genténg (1)

    Modél No.: WPM113A

    Warna: Bodas & Dark Gray

    Ngaran bahan: Wétan bodas marmer, Nuvolato Classico marmer

    Modél No .: WPM005

    Warna: Bodas & Coklat

    Ngaran bahan: Wétan bodas marmer, kristal coklat marmer

    Aplikasi Produk

    Salah sahiji aplikasi utama pikeun ubin mosaik ieu salaku backsplash hiasan tukangeun cooktop a.The Fog Chain Link Stone Mosaic Tile nambihan unsur anu bergaya sareng pikaresepeun ka dapur, ngarobih rohangan janten paméran kuliner.Pola tautan ranté anu rumit janten latar tukang anu pikaresepeun, ngalengkepan daérah masak sareng ningkatkeun éstétika dapur.The Fog Chain Link Stone Mosaic Tile ogé pilihan anu saé pikeun ubin mosaik marmer kamar mandi kualitas luhur.Daya tahanna, résistansi cai, sareng pangropéa gampang ngajantenkeun idéal pikeun aplikasi kamar mandi.Warna kabut nambihan ambiance serene na spa-kawas ka kamar mandi, nyieun hiji mundur soothing.Naha dianggo dina témbok pancuran, salaku wates hiasan, atanapi salaku témbok fitur, ubin mosaik ieu ningkatkeun éstétika umum sareng ningkatkeun suasana kamar mandi.

    Mésér Kabut Chain Link Batu Mosaic Lantai Sareng Tembok Tembok Dijieun Di Cina (3)
    Mésér Kabut Chain Link Batu Mosaic Lantai Sareng Tembok Tembok Dijieun Di Cina (4)
    Mésér Kabut Chain Link Batu Mosaic Lantai Sareng Tembok Tembok Dijieun Di Cina (4)

    Kasimpulanana, Fog Chain Link Stone Mosaic Floor and Wall Tile mangrupikeun produk anu pikaresepeun sareng kualitas luhur anu ngagabungkeun kaanggunan alami, karajinan anu luar biasa, sareng pola tautan ranté anu unik.Naha dipaké salaku unsur hiasan di dapur, ubin mosaic marmer kamar mandi kualitas luhur, atawa flooring mosaic marmer, ubin ieu nambihan sophistication na Perbaikan kana spasi wae, nyieun hiji pangalaman visual sabenerna luar biasa.

    FAQ

    Q: Dupi Kabut Chain Patalina Batu Mosaic Genténg dipaké di wewengkon baseuh kayaning mandi atawa pancuran?
    A: Leres, ubin mosaic cocog pikeun daérah baseuh sapertos kamar mandi sareng pancuran.Konstruksi batu alam sareng kedap anu leres ngajantenkeun tahan kana cai sareng Uap.

    Q: Naha Kabut Chain Link Batu Mosaic Tile gampang dipasang?
    A: Kabut Chain Patalina Batu Mosaic Genténg relatif gampang dipasang, utamana lamun ngagunakeun cadar pre-dirakit.Nanging, disarankeun nyéwa pamasangan profésional pikeun pamasangan kompleks atanapi proyék anu langkung ageung.

    Q: Dupi abdi tiasa mesen sampel Kabut Chain Patalina Batu Mosaic Genténg saméméh purchasing?
    A: Seueur panyadia nawiskeun pilihan conto pikeun Tile Mosaic Fog Chain Link Stone.Disarankeun pikeun naroskeun ka jalma penjualan kami pikeun mariksa naha conto sayogi sareng biaya anu aya hubunganana.

    Q: Naon waktos kalungguhan pikeun mesen Kabut Chain Link Batu Mosaic Genténg?
    A: Waktu kalungguhan pikeun mesen Kabut Chain Link Batu Mosaic Genténg bisa rupa-rupa gumantung kana faktor kayaning kuantitas maréntahkeun, kasadiaan, sarta logistik pengiriman barang.Disarankeun ngahubungan kami pikeun émbaran waktos kalungguhan husus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami